Ředkvičky zapečené s medem a skořicí

Ředkvičky zapečené s medem a skořicí

Ingredience

  • 1/4 kg ředkviček, pečlivě omytých, případně předvařených a přepůlených
  • 1 lžíci medu
  • 1 lžíci rozpuštěného másla
  • 50 g přírodního krupicového cukru
  • skořici na dochucení
  • případně drcené oříšky a zakysanou smetanu k podávání

Příprava jídla

Troubu předehřejte na 180, horkovzdušnou na 160 stupňů. Ředkvičky naklaďte vedle sebe do pekáčku, zapékací formy nebo do formy na muffiny.

Přelijte máslem s medem a skořicí. Pocukrujte a asi půl hodiny zapékejte. Podávejte teplé nebo vychladlé, a pokud chcete, i se zakysanou smetanou a drcenými oříšky.


	

Sledujte nás

Velká soutěž

Novinky a zajímavosti

Novinky a zajímavosti

ZDARMA na Váš email

zadejte Váš email, prosím

Pro využití online dotazu je nutný souhlas

Odhlášení z odběru

Už nechcete dostávat novinky a soutěžit o hodnotné ceny?

Odhlásit se